Home

De beste seriene på hbo nordic

De beste seriene på HBO Nordic Enten du liker tradisjonell krim og komedie, eller norsk tidsreisesatirekrim og newzealandsk vampyrkomedie, har HBO Nordic serien for deg Vi fortsetter med å servere oversikt over hva brukerne på IMDb mener er de beste seriene som du kan se på norske strømmetjenester. Nå er turen kommet til HBO Nordic-biblioteket. | Netflix: De beste seriene ifølge IMDb-brukerne. IMDb har eksistert siden 1990. Nettstedet lar brukerne gi karakter fra 1-10 på både serier og filmer HBO Nordic begynner å fylle seg opp med en god del serier nå, etter eget utsagn satser de 50% på HBOs egne serier og 50% på innkjøpteserier. For å hjelpe dere med valgets kvaler satt hele redaksjonen seg ned og bedømte seriene De 20 beste TV-seriene i 2018 . 2018 ble året enda flere store filmstjerner trakk til skjermen. Og året vi fikk en kvinnelig trener i eliteserien - i hvert fall på TV Her er noen av de beste på Netflix har å by på. Lista oppdateres jevnlig. 3 måneder til 1 krone 3 måneder til 1 krone Meny. Les også: De beste seriene på HBO Nordic

De beste TV-seriene i 2019. Syndige superhelter og nitriste tenåringer er med på å toppe årets TV-titting. VG har samlet de beste internasjonale og norske seriene så langt i år Jakten de beste opplevelsene foran TV-skjermen slutter aldri. Hvis du er jakt etter tips til nye serier som er verdt å se, har du kommet til rett sted. I denne artikkelen lister vi opp de beste TV-seriene HBO Nordic, men husk at det finnes en rekke andre strømmetjenester som også har mange knallgode serier

BESTE SERIER PÅ HBO NORDIC: Det er mange serier der ute, og noen er bedre enn de andre. Vi har tatt en titt på de aller beste seriene som finnes på strømmetjenesten HBO Nordic. Her finner du. Har du styr på alle de fantastiske nye seriene på Netflix, HBO og NRK? Høsten 2019 byr på nye og spennende serier fra Netflix, HBO Nordic og NRK. Vi gir deg overblikket over de beste seriene her

Da The Wire kom (på DVD) til Norge på slutten av 2000-tallet, var det flere som gikk så langt som å kalle serien «verdens beste serie». Serien ble avsluttet med sesong 5 i 2009, og da hadde vi rukket å gjøre oss godt kjent med McNulty, Prez, (the) Bunk, Kima, Prop Jo, Omar, Stringer Bell og Baltimore.. Serien handler om en gruppe politietterforskere som samles for å bekjempe den. HBO Nordic. Denne bekmørke dystopiske serien, der kvinnene er annenrangs mennesker, og en streng konservatisme og ekstrem puritanisme regjerer er årets beste nykommer Som du leser - de 10 beste HBO-seriene akkurat nå er noe du kan glede deg til å se! Med vår bestselgende TV-pakke kan du fråtse i populære TV-serier og filmer fra seriegiganten HBO Nordic. Les mer om vårt film- og serietilbud her Sesonger på HBO Nordic: 2. Foto: HBO Nordic (Image credit: The Handmaid's Tale / Hulu) 2. The Handmaid's Tale. En utmerket adapsjon av Margaret Atwoods roman med samme navn og en av de mest omtalte TV-seriene de siste årene. På tross av den flere tiår gamle romanens dystopiske fremtidsvisjoner, føles temaet mer relevant enn noen gang.

De beste seriene på HBO Nordic - TV - Dagsavise

 1. De beste HBO Nordic-seriene akkurat n Serien er basert på Wally Lambs kritikerroste bok, og viser en episk fortelling om familiedrama, svik og selvoppofrelse. Formidable skuespillere som Melissa Leo, John Procaccino, Kathryn Hahn og Rosie O'Donnell utgjør resten av casten rundt Ruffalo,.
 2. dre kjente serien fortjener å.
 3. Gry Cecilie Rustad har doktorgrad på amerikansk kvalitets-tv og synes ikke det blir skikkelig nyttårsstemning før hun har delt sine tv-seriefavoritter fra året som gikk med Filter Film og TV-leserne.; Her er hennes ti-på-topp fra 2018. 1. «BoJack Horseman» (Netflix) BoJack er en animert hestemann, hans frenemie Mr Peanutbutter er en hund og agenten Princess Caroline er en katt
 4. De 12 beste TV-seriene akkurat nå Karate, norsk fotball, fransk spiondrama, amerikansk konspirasjon, mørkt ungdomsdrama, 9/11 og teknologiske, voldelige fremtidsvisjoner og mer til. FOTO: Netflix Doron Ben-David (bak) og Lior Raz spiller IDF-agentene som kjemper mot Hamas i andre sesong av den israelske serien Fauda

De beste seriene på HBO Nordic ifølge IMDb-brukerne

Serier 2018: Her ser du de beste seriene på TV, HBO Nordic og Netflix høsten 2018. Seriene du kan kose deg med i høst 2018. Bra serier Som HBO-abonnent kan du logge inn og få tilgang til dine favorittserier og filmer hvor som helst i EU-landene. Du kan ikke opprette et HBO-abonnement fra din nåværende lokasjon

De beste seriene på Amazon Prime Video ifølge IMDb

Nå, tilbage til HBO. Jeg har samlet de 37 fedeste serier på HBO Nordic her i 2018. Det her er min HBO Nordic serie anbefaling om man vil og udvalget spænder bredt. Rigtig god fornøjelse Læs også: Jakkesæt til mænd - den ultimative guide. Få HBO Nordic med Telmore Play billigt her . Bedste serier på HBO Nordic Det var med HBO's genialiteter, at serieboomet startede, og kanalen er stadig ensbetydende med høj kvalitet. På den danske aflægger, HBO Nordic, har man tilmed suppleret med en række højprofilerede serier fra andre udbydere, hvilket betyder, at man roligt kan tage et par måneders sabbat og køre deres allerbedste serier igennem fra start til slut Innerst inne blant alle de fantastiske TV-seriene gjemmer det seg noen gode filmtitler på strømmetjenesten HBO Nordic. Skrevet av Marianne lein moe marianne@itromso.no Publisert: 4. mars 2020 16. BESTE FILMER PÅ HBO NORDIC: Tiden der du brukte timer og dager i videobutikken før du bestemte deg for kveldens underholdning er borte. Ved hjelp av noen få tastetrykk kan du velge mellom tusenvis av titler på diverse strømmetjenester. Men med et så ekstremt utvalg, kan man fort kaste bort hele kvelden på å lete etter en godbit enn å se en godbit

De 70 beste seriene på HBO Nordic | SerienyttDisse seriene og filmene så vi i 2019 | RiksTV

En guide til de beste seriene på TV 2 Sumo, Amazon Prime, Netflix, NRK, Viaplay og Dplay. Jett er en stilfull og voldelig serie Dette er seriene du bør se på HBO Nordic Sommer + serier = sant: Dette er de 10 beste seriene akkurat n (HBO Nordic) Gravide Offred (spilt av Elisabeth Moss) Gjennom tre sesonger har serien om politietterforsker Harry Bosch vist at den er noe av det beste på TV for tiden. Sesong fire skuffer heller ikke Tips til de 4 beste seriene å se på i regnværet. Bleh det regner ute Du blir søkkvåt og er kanskje nødt til å kansellere utendørsaktiviteter.Men ikke alt er helt håpløst i regnværet for du kan nemlig binge-watche en rekke kule serier på HBO Nordic via våre TV-leverandører Kaptein Rebrow er den eneste overlevende etter et bombeangrep på grensevaktene, og hans ferd for å finne de som står bak mordene på kona og kollegaene hans blir lang. Serien har blitt en av HBOs mest elskede serier i Mellom-Europa, og tre sesonger inn er publikum fortsatt hektet på det polske dramaet. Velg HBO Nordic he My Brilliant Friend (HBO Nordic) Da Elena Ferrantes suksessroman Mi briljante venninne dukket opp som TV-serie hos HBO Nordic i høst, var det ikke mangel på superlativer i media. For My Brilliant Friend var jo helt briljant.. Serien tar oss med til Italia og Napoli på 50-tallet, der vi blir kjent med Elena og hennes egenrådige, intelligente og eksentriske venninne Lila

Topp 10 HBO Nordic serier du må få med deg akkurat nå

De 70 beste seriene på HBO Nordic Serienyt

 1. Brekken. Publisert: 29.08.2017 Premiere: Tilgjengelig nå, HBO Nordic. Tvillingbrødrene Vincent og Frankie Martino navigerer seg gjennom Times Squares' turbulente verden i 1971, 11 filmer du kan se på kino nå Dette er de 10 filmene nordmenn gleder seg mest til å se på kino
 2. TV-SERIER PÅ STREAMING Her finner du de beste TV-seriene. GUIDE TIL STRØMMETJENESTER: Netflix, Viaplay, HBO Nordic, Comoyo View og TV2 Sumo
 3. Bra på filmer og serier for barn - de har blant annet en eksklusiv avtale med Disney. Gir mulighet til å laste ned, slik at du kan se på flyet eller andre steder uten nett. Minus: Har ikke så mange av de beste amerikanske seriene - men har begynt å komme seg etter en frisk satsing på innkjøpte serier
 4. Og det er vi ikke alene om, for serien er vor tids mest populære og hypede. Du ved aldrig, hvad der sker lige om lidt (læs: hvem der bliver myrdet lige om lidt), men serien har så mange geniale karakterer, at det ikke gør noget, at nogle falder fra undervejs. Det er helt klart en af de allerbedste serier, vi ser på HBO Nordic

De 10 bästa tv-serierna som du troligtvis har missat på HBO Nordic Varje år ställs vi inför samma omöjliga uppgift, med mängder av nya serier - vilka är bäst? Här hittar du de 10 bästa du redan borde ha sett hos HBO Nordic Her er de beste TV-seriene for utviklere. (HBO Nordic) Devs, og cirka kun det, Koding og kunstig intelligens spiller en stadig større rolle i serien, om enn ofte på et ganske høyt nivå, men likavæl - dette er ekstra gøy om du kan ett og annet om datamaskiner HBO har de beste seriene, men ikke den beste strømmetjenesten. Seriemester på sparebluss. I LIKHET med giganten Netflix er HBO Nordic nå på plass i Norge med en strømmetjeneste «Better Things» har noen av de beste familiekranglene på TV. (Foto: HBO Nordic, FX) Hvis du er glad i drøy humor og lavmælt drama, er kanskje denne fantastiske lille serien noe for deg. Pamela Adlon og Louis C.K. står bak «Better Things», med Adlon i hovedrollen som Sam, en skuespiller og alenemor for tre døtre i Los Angeles HBO Nordic: Populære serier med en gang. I dag fikk Forbrukerombudet svar på bekymringsbrevet de sendte etter at det kom fram at HBO Nordic ville ha 12 måneders binding på tjenesten sin. HBO Nordic forsikrer nå Forbrukerombudet om at kundene ikke må ha bindingstid for å abonnere på tjenesten

De 20 beste TV-seriene i 2018 - V

25 serier att se på HBO Nordic efter Game of Thrones. Sju säsonger med den ikoniske rollfiguren Don Draper på 1960-talets Manhattan. Serien startar med att Draper ska göra en reklamkampanj för att få Nixon vald till president 1960. Här är de 50 bästa serierna på Netflix - Betyg på de bästa tv-serierna. HBO Nordic - The Home of Series . Har du en konto? LOGG INN Det beste serie-, film- og barneinnholdet. Alle sesonger, alle episoder. Succession. Ny sesong. The Walking Dead. Ny sesong. Ballers. Ny sesong. Beforeigners. Ny Serie. Mayans. Ny sesong. The Handmaid´s Tale. Ny sesong. Chernobyl Vårens serier byr på intet mindre enn en stalker, en japansk ryddeguru, Chanel og økonomisk kriminalitet. Vi gir deg oversikt over de beste seriene du kan se nå, så det eneste du trenger å gjøre er å lene deg tilbake i sofaen, og trykke play 2019 var også året da HBO Nordic hadde premiere på de aller første lokalproduserte seriene fra Norden: den svenske serien Gösta, skapt av Lukas Moodysson, og norske Beforeigners av Anne Bjørnstad og Eilif Skodvin. Her i Norge ble de første to episodene av Beforeigners de mest sette premiereepisodene noensinne på HBO Nordic HBO Nordic har hatt storsuksess med å hente inn den kritikerroste serien «The Vikings».Femte sesong av dramaet kommer en gang i 2018, men 19. januar er det et annet historisk drama som har premiere, nemlig «Britannia».Handlingen finner sted i år 43 da romerne startet erobringen av hva som i dag er Storbritannia

De beste seriene på Netflix - TV - Dagsavise

 1. Hvor kan du se Handmaid´s Tale: HBO Nordic. Hva handler serien om: HBO's Handmaid's Tale er kanskje den mest provoserende serien du kan finne. Dette er en sterk og viktig serie basert på Margaret Atwoods dystopiske novelle fra 1985
 2. HBO har samlet de beste og mest populære seriene i sin app eller på sin side slik at du hele tiden skal kunne finne nye og gode serier. Du kan se alle sesonger og alle klipp . Mens noen strømningstjenester har begrenset serier med ulike sesonger og klipp så har HBO fokusert på å kunne tilby alle sesonger og avsnitt av hver serie slik at du har hele utvalget samlet på ett sted
 3. HBO Nordic viser denne AMC-serien gjennom sitt strømmenettverk, og det er det mange tilhengere som setter pris på. Det ser kanskje bare ut som en hvilken som helst zombieserie, men The Walking Dead fanger på elegant vis følelsene bak en apokalypse og kampen for overlevelse. Og tidvis er det tristere enn hva som skulle vært lov

De beste TV-seriene i 2019 - V

Sjansen er derfor overhengende stor for at en av dine favorittserier - eller den serien du så gjerne skulle ha sett - fra de siste 20 årene er produsert av nettopp HBO Nordic: The Sopranos, Band of Brothers, The Wire, Sex and the City, Deadwood, Game of Thrones listen er lang. Og listen blir stadig lengre, for HBO Nordic fortsetter å produsere noen av verdens mest populære og. Her er de mest sette seriene på hbonordic.com i Norge akkurat nå! Er din favoritt på listen? 10. Girls 9. Last Week Tonight with John Oliver 8. Big Little Lies 7. The Leftovers 6. Game of Thrones..

Beste TV-serier på HBO Nordic - en av Norges mest populære

Kan sees på: HBO Nordic. En serie som kanskje er mindre kjent for norske TV-seere, men «Oz» var starten på HBO sin aller første egenproduserte TV-serie og selv moderskipet som alle moderne TV-serier henter sin arv fra. «Oz» er uten tvil den mest hensynsløst realistiske serien på denne listen Dette er den beste norske serien som er laget, og treffer meg på alle punkter. Den er morsom, rørende og av og til ubehagelig, og det som blir fortalt i terapitimene treffer noen ganger litt nært

Streaming, HBO Nordic 11 gode serier på HBO Nordic

Her er de beste filmene og seriene fra 2019. BTs anmeldere har valgt ut sine film- og seriefavoritter. Publisert Publisert . 30. desember 2019. BLANT DE BESTE: Anmelder Britt Sørensen trekker frem filmen «Smerte og ære» som en av de aller beste i filmåret 2019. Tilgjengelig på: HBO Nordic 99 kroner til Netflix, 89 kroner til HBO Nordic, 329 for Champions League-fotball det baller fort på seg når du vil ha tilgang til de beste filmene og seriene, samt litt sport. Vi har tidligere sammenlignet de forskjellige strømmetjenestene slik at du lettere kan bestemme deg for hva som passer akkurat dine behov Fra før av har de hatt stor suksess med Orange is the New Black, Stranger Things og The Mist. Dette betyr at strømmetjenesten mer og mer tilpasser seg oss - strømmepublikumet - og det betyr mer seriesnadder på deg og meg. Topp 10 beste serier på Netflix: - i rekkefølgen etter IMDB-score. 1. Breaking Bad (9,5 IMDb

De beste seriene - høsten 2017. Thor Benjamin Brekken. Publisert: 29.08.2017 Premiere: Tilgjengelig nå, HBO Nordic. Tvillingbrødrene Vincent og Frankie Martino navigerer seg gjennom Times Squares' turbulente verden i 1971, Alt foregår på fredagsflyet fra Los Angeles til Las Vegas og returflyet søndagen etter De seriene jeg har sett mest av på HBO Nordic er Game of Thrones, True Blood, Girls, Continuum, The White Queen, Vikings (men den tror jeg ikke ligger der ennå) og Hit & Miss. Ellers skal jo The Newsroom og Masters of Sex være bra etter hva jeg har hørt Sees på HBO Nordic «The Affair» Et intenst og mangekantet drama av beste sort. Her får vi følge en affære fra flere synsvinkler, samtidig som vi må løse et mordmysterium oppi det hele. Serien får deg til å tvile på hva som er sant og ikke, og er alt annet enn et glatt sidesprang. Sees på TV 2 Sumo og HBO Nordic «Aber Bergen Her finner du oversikt over filmer og serier å strømme på HBO Nordic. Se hva som er nytt, høyest rangert eller mest populært Du finner serien på HBO Nordic! The Split. Skilsmisseadvokaten Hannah forlater familiebedriften og går over til konkurrenten. Samtidig får hun igjen kontakt med faren sin, som stakk av for 30 år siden. I denne serien blir vi kjent med den dysfunksjonelle familien Defoe og det blir skikkelig familiedrama. Vi digger den! Du finner serien på NRK

Video: Serier 2019: De beste nye seriene på Netflix, HBO og NRK

Anbefalte serier på HBO Nordic RiksT

Det er klart, at de fleste af os kan være enige om, når en serie er noget lort, men når vi er deroppe, hvor vi snakker top 10, ja så er det altså marginaler, der skiller nummer 1 fra nummer 11. Følgende er mit subjektive bud på de 10 bedste serier på HBO Nordic: (Foto: Band of Brothers/HBO) 10. Band of Brother På Streamingguiden får du oversikten over alt som kan strømmes av filmer og serier. Søk etter hva du vil se og sjekk lister over de mest populære filmene og seriene fra tjenester som Netflix, Amazon Prime, HBO, Viaplay, iTunes, Google Play, SF Anytime, Blockbuster, Nrk, Tv2 Sumo, YouTube og Dplay Men sesong 2 var en vitamininnsprøytning av de sjeldne og i løpet av et par episoder så hadde Black Sails løftet seg fra å være en underdog i serieverden til å bli en av de beste og mest ambisiøse seriene på HBO Nordic. Starten på sesong 3 var eksplosiv og serien har bare blitt bedre og bedre for hver eneste episode »It's not TV, it's HBO«, lød som bekendt taglinen for kabelkanalen, der nærmest egenhændigt skabte en ny guldalder for tv-mediet. Men hvilke er de mest essentielle HBO-værker, og med hvilke serier peakede de? Vi rangerer deres 20 bedste dramaserier, som alle kan ses på HBO Nordic. De bedste komedieserier har vi rangeret her. 20 Foto: Marias Myklebust / NRK. De 20 beste TV-seriene i 2018. 2018 ble året enda flere store filmstjerner trakk til skjermen ; Her finner du en oversikt over filmer og serier på HBO Nordic. Se hva som er nytt, høyest vurdert eller mest populært ; Serien har premiere på HBO Nordic den 5. september. The Affair

BESTE SERIER PÅ HBO NORDIC: Det er mange serier der ute, og noen er bedre enn de andre. Vi har tatt en titt på de aller beste seriene som finnes på strømmetjenesten HBO Nordic. Her finner du tips til alt fra komedier til spenningsserier på HBO-tjenesten Her er de ti mest populære seriene på hbonordic.com akkurat nå. Hvilke vil du anbefale til vennene dine? 10. The Handmaid's Tale 9. Better Things 8. Last Week Tonight with John Oliver 7. Liar 6...

HBO Nordic tilbyr alle sesonger og alle episoder av de mest etterspurte seriene så vel som filmer og hysteriske komedier. Abonner på HBO Nordic og få tilgang til mer enn 5000 episoder av de beste seriene sammen med kult innhold til barna og nøye utvalgte filmer til alle dine enheter. Tilbudet er tilgjengelig for PS Plus-medlemmer fra 18 år. HBO Nordic benytter informasjonskapsler og analyseverktøy for å gi deg en best mulig opplevelse og service, basert på din aktivitet her og på andre sider. Les mer i vår Personvernspolicy. Nedenfor kan du velge om du vil samtykke i dette, og lære mer om dine alternativer Skaffet oss HBO Nordic for ikke så lenge siden, så har ikke fått så mange ennå. og det er noe helt spesielt med denne serien, syns jeg. De er så dysfunksjonelle, den er så morsom på en mørk måte, og jeg vil si avslutningen på serien er den beste jeg har sett i en serie noen gang De beste seriene og filmene du kan se sommeren 2020. Nyt late sommerkvelder med en film på iPaden — eller steng deg inne og bingewatch de beste seriene i sommerregnet. Her er anbefalte serier og filmer du ikke kan gå glipp av

TV 2s anmelder: - Dette er årets 15 beste serier + 15 ti

Topp 10 HBO Nordic serier du må få med deg akkurat nå

Tv-serien for deg som gladelig vil dø for dine barn. Og iblant fantaserer om å drepe krapylene. Anmeldelse av tv-serien «Breeders» på HBO Nordic. Mer om: Serier. Kristoffer Joner er vår tids actionhelt. TV-anmeldelse: Dagens Næringsliv er ansvarlig for dataene du oppgir og dataene vi samler om dine besøk på DN.no Her er de 10 mest sette seriene i Norge på hbonordic.com så langt i 2017: 10. The Magicians 9. Girls 8. Big Little Lies 7. Game of Thrones 6. Billions 5. SIX 4. Black Sails 3. Westworld 2. Taboo..

HBO Se HBO Nordic i utlandet innen 5 min, få gode tilbud og 30 dagers pengene tilbake-garanti. Se HBO Nordic raskt. Stream og se dine favorittserier innen 5 minutter. Gode tilbud Stellan Skarsgård i Chernobyl Foto: HBO En av de mest omtalade serierna 2019 var också det årets allra bästa. Det finns ett enastående hantverk i hur manusförfattaren Craig Mazin och svenska regissören Johan Renck, som skrivit respektive regisserat alla fem avsnitt, lyckas hålla Chernobyl i så strama tyglar att serien inte blir en elegi. Mestadels beror detta på att varje. Det er sikkert mange serier som fortjener en plass på lista over årets beste serier, Vi starter med de nye seriene som kom i 2019, HBO Nordic «Euphoria» er et. Som HBO-kund kan du logga in för att få tillgång till alla våra serier och filmer var som helst i EU. Du kan inte skapa ett nytt HBO-konto i din nuvarande region

Beste TV-serier på HBO Nordic - Beste TV-serier: Fra

2. The Deuce (Foto: HBO Nordic) Manden, der stod bag en af 00'ernes mest ikoniske serier, The Wire, vendte i år tilbage med første sæson af serien The Deuce.Serien, der foregår i 70'erne, handler om livet i New York, og fokuserer på prostitution samt pornoindustriens begyndelse Med HBO Nordic-abonnement får du se de nyeste seriene fra verdens beste serieprodusent samtidig med premieren i USA. Velg blant tusenvis av serier og filmer, blant annet HBO har de seneste årene nesten blitt synonym med påkostede TV-serier som man ikke vil gå glipp av, og som er som skapt til å se på i et strekk hele helgen. Om man ikke vil vente med å se de siste episodene er det HBO Nordic som gjelder på nettet Her er de topp 10 mest sette seriene på hbonordic.com i november. Er du overrasket over førsteplassen

25 Emmy-priser gikk til HBO-programmer, inkludert beste drama- og beste komiserie. «Game of Thrones» er den mestvinnende serien noensinne med 38 Emmy-priser totalt, inkludert de 12 prisene serien vant i år. Beste komiserie gikk til «Veep» med Julia Louis-Dreyfus, som er fabelaktig morsom og absolutt verdt en titt hvis ikke du har fått den med deg Dersom du kjøper tilgang til Netflix, HBO Nordic, Viaplay og TV2 Sumo, så har du i praksis tilgang til innholdet fra de mest vanlige kanalene. Sleng på strømmetjenesten fra NRK også, som er lisensfinansiert og derfor «gratis», så har du en rimelig grei «kanalpakke» tilgjengelig - og du er fortsatt godt under 500-lappen Med HBO Nordic får du seriene alle snakker om. Prisbelønte, kritikkerroste serier fra øverste hylle. Med Underholdning får du HBO Nordic til bare 49 kr pr mnd

HBO Nordic er TV-serienes konge. HBO tilbyr både filmer og TV-serier, men på grunn av sine mange egenproduksjoner er de den streamingtjenesten som har det klart største utvalget av nye TV-serier. Kjempesuksesser som Sopranos, Game of Thrones og True Detective er produsert av HBO De store seriene fra 00-tallet har du sikkert allerede sett: The Sopranos, The Wire, Band of Brothers, Entourage. Og Deadwood - mesterverket du kanskje ikke har sett - er til overmål utilgjengelig. Les også: 24 timer med HBO Nordic: Hva er inntrykket vårt? Filmutvalget på HBO Nordic har fått hard medfart på nettet (og i våre. FILMBLOGG: 25 Emmy-priser gikk til HBO-programmer, inkludert beste drama- og beste komiserie. «Game of Thrones» er den mestvinnende serien noensinne med 38 Emmy-priser totalt, inkludert de 12 prisene serien vant i år. Beste komiserie gikk til «Veep» med Julia Louis-Dreyfus, som er fabelaktig morsom og absolutt verdt en titt hvis ikke du har fått den med deg Best Documentaries on HBO Streaming | Den of Geek Bra spenningsserier på Netflix, HBO og NRK TV - Underholdning 10 kriminelt gode serier du kan binge i påsken Her er seriene vi binger akkurat nå Disse nyhetene kommer på Netflix og HBO nå i desember Syv serieanbefalinger for deg som likte NRK-serien Exit | Serienytt Serier 2019: De beste nye seriene på Netflix, HBO og NRK | costume.no De. Om du føler for en god krimhistorie, et intenst krigsdrama, eller informativ politisk satire, har vi det du trenger. Dette er de ti beste seriene på hbonordic.com ifølge brukerne på IMDb. Hvilken er..

10 filmer du bør se på HBO Nordic - itromsoHBO Nordic | TeliaSeriene denne TV-våren: Dystert, mørkt, spennende - TVSerieåret 2020: De 10 beste nye seriene på Netflix ifølge

Serien utspelar sig runt 50 år e.Kr. då romerska soldater anländer till ön Britannia. Där pågår redan ett inbördeskrig mellan de olika klanerna, dessutom går rykten om övernaturliga hot på ön. För dig som saknar Game of Thrones finns gör gott om maktkamper och mystik, tuttar och våld Opdateret 2019. Hvis du leder efter gode serier på HBO, så skal du læse med lige her! Der er lidt af det hele og listen bliver længere, inden længe! Jeg er nemlig ved at lave en kæmpe guide til HBO Nordic, som skal være lige så stor som denne: 'De 25 bedste serier på netfli Omtale av HBO Nordic HBO er en forkortelse for Home Box Office, en amerikansk TV-kanal som ble etablert i 1972. Kanalen er blitt svært populær takket være en rekke prisbelønnede serier som Game of Thrones, Sopranos, The Wire, Boardwalk Empire, Sex og Singelliv samt en rekke andre suksessrike serier. HBO har på mange måter vært med å definere den nye typen TV-serier

 • Minecraft house easy.
 • Usas beste presidenter.
 • Baby modell søkes 2018.
 • Zoll stuttgart flughafen.
 • Subaru wrx blocket.
 • Negative mennesker.
 • Louis ferdinand von preußen enkelkind.
 • Hipster stil kille.
 • Norderney webkamera weststrand.
 • Sankt johann im pongau apres ski.
 • Diablo andariel.
 • Les misérables film.
 • Vad betyder drömmar om kärlek.
 • Afk kunst salg.
 • Dating app senioren.
 • Hvordan fungerer en bensinmotor.
 • Aachen schmuck selber machen.
 • Ökostation prenzlau osterfest.
 • B6 a0.01 mannheim.
 • Sepsis breitbandantibiotikum.
 • Storlek facebook omslagsbild.
 • Ordet moral.
 • Forekomst av psykiske lidelser i norge.
 • Diablo andariel.
 • Echinokokkose multilocularis.
 • Elisabeth moberg la humla suse.
 • Kinderpate werden.
 • Joker kostyme dame.
 • Vad betyder månen på snapchat.
 • Lærdal kommune kart.
 • Binge eating disorder.
 • Kurzreisen oberbayern angebote.
 • Hjernesvulst grad 4 prognose.
 • Hvor mange følgere må man ha for å tjene penger.
 • Uv index trondheim.
 • Bekannte jodler.
 • Anastasia nikolajevna av russland.
 • Adidas ace 17.3 fg ag.
 • Porsche boxster 981 gts.
 • Bildungsurlaub hamburg 2018.
 • Verbundenes atmen.